Kerti Faházak

fahaz blog thumb 

 Az Ecorgan Kft. több mint tíz éve forgalmaz kert faházakat. A választék évről évre szélesebb, így megtalálható benne a panel szerkezetű kis alapterületű szerszámtároló, a boronafala szerkezetű szerszámtároló és hétvégi ház, egészen a több helyiséges nyaralóházig, garázsokig. Termékválasztékunk kiegészül az egyéb kerti fatermékekkel. A faházak választékát igyekeztünk úgy kialakítani, hogy szinte mindenki megtalálja benne a számára legalkalmasabb típust.

 


A faházakat és egyéb kerti fatermékeket Székelyföldön gyártatjuk, kiváló minőségű érdélyi lucfenyőből. A legkeresettebb típusokat folyamatosan tartjuk készleten, így az év bármely szakában rövid határidőre tudjuk ezeket szállítani.
Faházaink különböző falvastagságokkal készülnek, a panel szerkezetű házak 16 mm, a boronafal szerkezetűek 20-30-40 mm-es. A 40 mm-es alkatrészek dupla nút-féderesek, így összeépítés után nagyobb stabilitást és jobb légzárást biztosítanak.
Kerti faházaink a vonatkozó előírások szerint ÉMI engedéllyel rendelkeznek.
Amennyiben a széles típusválasztékban nem találná meg a számára legmegfelelőbb kialakítású, méretű faházat, lehetőség van egyedi módosítások, vagy teljesen egyedi elképzelések szerint faház legyártására is, előzetes árajánlat alapján.
Reméljük az oldalunkon található információk segítségére lesznek a keresett faház kiválasztásában, további kérdéseivel kapcsolatban kérjük keresse munkatársunkat, vagy az Önhöz legközelebbi kereskedő partnerünket.

 

 

 

ECORGAN Kft.
6640 Csongrád, Attila u. 32.
Tel.:(+36) 63 570-880
Fax:(+36) 63 570-890
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ECORGAN MINTABOLT Bp.
1135 Budapest XIII. k. Szegedi út 31.
Nyitvatartás: H-P 10–12.
Tel/Fax: (+36) 1 270-9051
Mobil: (+36) 30 399-4236
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.